Menu

Het verhaal van Bloembinderij Lindhout

25 jaar geleden zijn Marry en René Lindhout Bloembinderij Lindhout begonnen met als doel om iedereen in de regio te voorzien van de mooiste bloemen, planten en accessoires!

Om jou van de mooist producten te voorzien gaan wij vijf keer per week naar bloemenveiling Plantion in Ede. Hier kopen wij dagelijks de bloemen en planten in waar jij naar op zoek bent en blij van wordt. Zit het er toch niet tussen, laat het ons dan weten. Dan gaan wij dit voor jou regelen!

Naast het inkopen houden wij ons als bloemenwinkel ook bezig met hoe wij het meest duurzaam te werk kunnen gaan. Zo hebben wij in 2021 een project uitgevoerd waarmee wij inzichten kregen in hoe wij ons konden verduurzamen en hebben wij door het uitvoeren hiervan het duurzaamheidskeurmerk Barometer Duurzame Bloemist weten te behalen. Wij zijn van mening dat hoe klein onze voetafdruk dan ook is, het wel een voetafdruk is en wij liever ‘’groen’’ dan zwart bezig zijn!

Ons gezamenlijke doel is en blijft natuurlijk om jou blij te maken, niks minder dan dat! Hoe wij dit het beste kunnen doen is met feedback vanuit jullie. Missen jullie iets in de winkel of zien jullie het graag anders, laat het ons weten!

Blijf ons vooral in de gaten houden via onze socials, er gaan nog een hoop leuke dingen gebeuren!

Team Bloembinderij Lindhout.